Un dia al parc d’atraccions

Avui un diumenge una mica diferent. Amb un company de classe coreà i 2 noies de Sibèria hem anat al parc d’atraccions de Dalian. “Discoveryland” es diu el parc. S’arriba fàcilment en una horeta mitjançant tren-metro + bus. Després d’uns problemes estranys per comprar les entrades amb descompte d’estudiant, les hem acabat comprant a una dona que les venia amagada de les càmeres de vigilància, una mica més cares que les d’estudiant però més barates que les normals…

No us imagineu un “Port Aventura”, ho intenta però no, a més està a Xina… És un pèl més petit, de nou en nou devia ser molt maco, però no l’han tornat a pintar mai més i hi ha algunes coses que es veuen una mica deixades. Atraccions tampoc n’hi ha moltes, però n’hi ha que estan molt bé.

Estranya i misteriosament, no hi havia gaire gent. Altres companys ens havien dit que estava ple de xinos, avui molt pocs, fins al punt que hi havia atraccions tancades per falta de gent… No obstant hi havia atraccions força divertides: 2 muntanyes russes, que per cert, el descobriment del dia és que pels russos són “American roads” i un pèndol gegant. A part de l’adrenalina que proporciona la pròpia atracció pensar que estàs a Xina i conèixer quant els importa la seguretat a aquesta encara h fa més emocionant, sobretot en veure els cargols i peces rovellades.

Llac del parc d’atraccions

Llac del parc d’atraccions

 

També hi havia un Cinema 4D, espectacles i altres atraccions que també estaven prou bé…

 

 

 

 

En una atracció

 

Muntanya russa 1

 

Muntanya russa 2

 

Nosaltres al parc

 

Finalment hem sopat a un KFC i hem marxat. He de dir que puc menjar a tot arreu sense cap problema per cutre que sigui, però avui al KFC i l’ultim com al al McDonalds a Alemanya se’m posen malament… No tornaré a menjar fas-food i ja està, tampoc m’agrada…

I després d’un cap de setmana mogudet, ja que divendres vam tenir sopar de classe, ara en penjaré una foto, i avui tot el dia al parc d’atraccions, ara aniré a dormir aviat que demà altre cop dilluns.

 

Sopar de classe (amb els fills d’alguna companya de classe i tot)*2 Responses to “Un dia al parc d’atraccions”

  1.   nest Says:

    Que voig. Cargols rovellats jeje

    •   ysland Says:

      No no, el què és boig és que critiquis la meva ortografia i després diguis “voig”!!! jajajaj 😉

Leave a Reply