Fa fred!

Encara no he pas vist cap ós polar passejar-se pels carrers, ni gent patinant sobre el mar gelat, ni una nevada que impedeixi sortir al carrer… Però sí, fa fred!

No és que les temperares siguin gaire baixes de moment, no crec que haguem baixat de -1 o -2ºC i màximes d’entre 6 i 8º. Vent en fa, i és el què més molesta, però tampoc en fa molt. El problema doncs és estar tot el dia a aquestes temperatures. No és el mateix estar caminant pel carrer 30 minuts que estar-hi tot el dia. Hi ha moments que crec que s’està més calent fora al carrer que dins la classe.

El problema és que el govern encara no ha engegat la calefacció i esperem que no tardi. Als dormitoris, tot i que hi ha gent que en té, les mantes elèctriques i escalfadors elèctrics estan prohibits. El què no està prohibit és estar a l’habitació vestit com els alpinistes pujant a l’Everest. Samarreta tèrmica, jersei, jaqueta, guants, etc. Mentres notes el vent que entre per les juntes de la finestra…

Gràcies a l’amor que aquests asiàtics tenen envers els fideus instantanis, al te i a les infusions, a tot arreu hi ha sortidors d’aigua calenta, fins i tot aquí als dormitoris. Aquest sortidor també és molt útil per mi, cada dia al vespre omplo un parell d’empolletes amb aigua calenta i les poso dins al llit i dins el pijama, de manera que quan vaig a dormir estic més o menys calent. També quan estic estudiant de tant en tant omplo una empolla per escalfar-me les mans o posar-la dins el jersei de manera que no tingui tant fred…

Esperem que aquesta setmana el govern engegui la calefacció i pugui de deixar de fer servir les empolles d’aigua calenta…

 

*ps: Molta gent em demana si he pogut votar, la resposta és NO. Per demanar-ho havia d’anar a Pequin o Shangai i em queden una mica bastant lluny…2 Responses to “Fa fred!”

 1.   els teus pares Says:

  guillem no podem posar-nos en contacte amb tu ni per e-mail ni per telefon.
  Intenta dir-nos alguna cosa

 2.   Ernest Bofill Says:

  Hola Ylla!! Què tal?
  Jo soc a escocia on he anat a veure en marc.
  Hi ha novetats sobre la feina aquella?

  Apa bona nit i tapa’t. A veure si fem un skype aviat!

  Records d’en marc sureda

Leave a Reply