Cap de setmana nevat!

Principalment he de dir que neva. No neva molt, però va nevant. És una neu pols, no deixa molt gruix, però uns 7-8cm si que hi deuen ser. En cosa d’una setmana ha nevat ja uns 4 dies, però sens dubte divendres i dissabte és quan ha nevat més. Sovint sembla que neva però no, és el vent. Sovint mires per la finestra i penses que està nevant molt, però t’hi fixes bé i veus que la neu va amunt, o al llarg del carrer, no cau avall, és el vent que la porta d’una banda a l’altre.

Ara bé, carrers i voreres en general estan força nets de neu, i no m’estranya. Divendres, eren les 7 del matí aproximadament, encara em quedava una mitja horeta més per dormir, però no, algú havia decidit que les voreres i carreteres havien d’estar netes, i sota la finestres hi havia més de 10 xinos amb pales fent soroll contra el terra per treure la neu… Sovint penses que són estúpids, encara estava nevant! i ells ja treien la neu! quan havien tret la neu d’un banda tornava estar altre cop plena de neu… però és igual, en són molts i pel què he vist tenen moltes pales…

A la tarda vam anar a passejar pel parc de les aranyes, però ara per sort ja ni rastre d’elles! Feia fresqueta, un cop arribat a l’habitació vaig consultar a internet i el problema és que estàvem a -6ºC i a -13ºC de sensació per culpa del vent, cosa que les aranyes no havien pogut suportar.

Parc de les aranyes nevat. El llac, amb agitadors dins l’aigua per intentar evitar que es congeli.

A la nit havia quedat amb uns Japonesos per anar a menjar a un restaurant japonès. Encara feia més fred que a la tarda, així que vam decidir agafar taxi. Bé, una cosa va ser el què vam decidir i l’altre el què vam fer. Eren les 18h i queia algun floc de neu i feia molt vent, dels centenars de taxis que van arribar a passar, tots estaven plens. Algun es va parar igualment, ja que si els ve de camí et carreguen encara que portin altre gent, però cap ens va voler portar… Així que 35 minuts més caminant fins al restaurant. Tot i la bufanda, guants, anorac, etc. quan vaig arriar al restaurant no em sentia les mans de tant congelades que estaven! Després un sopar impressionant, menjar tradicional Japonès boníssim i moltíssim!

Dissabte més neu, molt fina però anava caient. A la tarda una escapada a IKEA (宜家家居), on la companya Sueca va estar contenta de trobar menjar Suec i on amb vaig menjar un frankfurt i una cosa de salmó. Just al costat hi ha el Decathlon (迪卡侬) on em vaig comprar uns fantàstics mitjons tèrmics.

Avui diumenge ha fet sol que ha fos una mica la neu.

I vull aprofitar per felicitar a totes les Immes i sobretot a l’àvia! Un petó a totes!

 Leave a Reply