Fi del món o dia del Wasabi

21 de Desembre de 2012 fi del món o dia del Wasabi? “Shì jiè mò rì” es pronuncia en xinès la fi del món, “Shì jiè mò rì” es pronuncia en xinès “el dia del Wasabi”. Sí, es pronuncien igual, tot i que els caràcters són diferents: 世界末日 per dir que s’acaba el món i 是芥末日 per dir que és el dia del Wasabi. Així, que veient que no s’acabava el món, vaig decidir menjar Wasabi, qui sap, potser l’idioma Maia era semblant al xinès i anunciaven el dia del Wasabi!

De fet m’estic tornant edicte al Wasabi. Però no us preocupeu, les meves addiccions són temporals, de moment ja n’he passat unes quantes; addicció al cogombre els primers dies, després a les albergínies, al cacauets que encara mig em dura, i ara: al Sushi i al Wasabi. Potser és la única cosa de profit que han inventat aquests japonesos, però al menys s’hi van lluï.

Vaig anar al supermercat a comprar un bon tub de Wasabi i amb l’ajuda de la dependenta salsa de soja per Sushi. Sí, vaig necessitar ajuda per comprar salsa de soja! Hi havia més de 50 tipus de salsa de soja diferents i 50 més de vinagres d’arròs i no tenia ni idea de quina era la del Sushi! Al mateix supermercat venen unes safates de sushi per menys de 1,5€ que estan molt bé i que sovint vaig a buscar.

Com que el món no es va acabar, i la professora va comentar que el Wasabi amb cacauets era tant bo, a veure si endevineu què estic menjant ara mateix!

Tub de Wasabi com el que tinc a l'habitació

Tub de Wasabi com el que tinc a l’habitació3 Responses to “Fi del món o dia del Wasabi”

  1.   Guillem Says:

    Dons aviam si ens portes coses d’aquestes i fem un bon apat quan tornis eeeh!!

  2.   Cristina Sitjes Says:

    Les meves orelles de gataaa xDDD

Leave a Reply