“New Territories” and “Stanley bay”

Al matí una petita excursió a la part continental i menys habitada  de Hong Kong, “New Territories”. Concretament he visitat el petit poble de “Ping Shan”. Un poble fundat al segle XII per el clan dels “Tang” i en el qual es conserven uns 15 edificis importants de l’època i algunes cases barrejades amb cases de nova construcció. Un circuit d’un kilòmetre marca l’itinerari a seguir per veure tots els edificis els quals tenen una placa traduïda a l’anglès explicant-ne la història i funció.

A la tarda després de visitar una altra zona de poc interès, he anat a la badia de Stanley. És una badia al sud de “Main Island” amb petites platges enmig de roques i bosc tropical. El què seria el nucli de la població són estrets carrers reconvertits en un mercat de souvenirs, amb un bonic passeig davant del mar. L’ambient seria comparable a algun poble de la costa Brava durant l’estiu, m’ha recordat molt Calella, això sí, amb tocs asiàtics.

El què vindria ser el camí de ronda passa pel mig de bosc tropical, entre arbres immensos amb troncs recargolats buscant la llum del sol, palmeres, plantes de fulles grans donant una agradable ombra durant el camí i permeten de tant en tant veure el mar. Això sí, també hi ha mosquits tropicals que es veu que també els agrada la meva sang contrastant amb el meu cos que pels vermells que ha mostrat no li agraden els mosquits tropicals.IMG_9970

Ha estat tot un luxe estirar-se una mica a la platja després de tot un dia caminant, i fins posar els peus dins de l’aigua que després d’un dia un pèl calorós ha estat agradable.Leave a Reply