Lamma Island

La “Lamma Island” és la 3ra illa més gran de Hong Kong, i té tant sols 10 mini-poblets, la resta boscos, platges i més boscos. Estem a dia 14 de gener no? teniu fred? doncs avui m’he banyat al mar! hahah bé, millor que no rigui que d’aquí a 2 dies estaré a la plana ja…

Doncs això, a la illa hi han un parell de camins mercats, un de circular i un que porta d’una port a un altre on es pot tornar amb ferri fins a Hong Kong. Cada camí són un parell d’horetes de caminar, així que he decidit primer fer el circular. Ara bé, no sé perquè però tinc tendència a no seguir els camins mercats, i m’he desviat al primer lloc que he pogut. El camí ha començat a ascendir muntanya amunt, amunt, i més amunt. Feia moltíssima calor, jo continuava pujant, feia calor, així que com que igualment no hi havia ningú m’he tret la samarreta. El camí s’ha acabat al cim de la muntanya, on hi havia unes vistes de la pròpia illa i de les illes veïnes impressionants.

Un cop a dalt he baixat per l’altre banda i he arribat a una magnífica platja. No es veia ningú des de pràcticament què m’havia desviat del camí, no hi havia ni una petjada a la sorra,  només una caseta un tros enllà i feia calor, i tenia el mar al davant, i hi he posat un peu, i després un altre… He deixat la maleta sota l’ombra d’un arbre amb tota la roba i he decidit banyar-me en calçotets (no fos cas que arribessin xinos i muntéssim un espectacle ). Quin luxe, l’aigua estava fresqueta, però s’ha posat genial.

He tingut de construir un estenedor pels calçotets en el qual els he deixat secant-se mentre amb pantalons i tot fent sonar campanes,m’acostava a la caseta a veure si hi havia alguna cosa per menjar ja que davant la porta deia que tenien begudes. Una dona gran,  m’ha fet uns fideus instantanis amb un ou ferrat i un tall d’una espècia de pernil dolç dins, no m’ha sabut greu pagar-li 2€ pel dinar.

He reenganxat el camí circular, he arribat al punt d’origen i he començat l’altre camí fins al 2n port. En aquest camí ja he trobat més gent caminant. Al final, un petit poblet una mica Hippie i des d’on he agafat el ferri de tornada.

I demà a la nit, agafaré l’avió de tornada, fins aviat!!

 Leave a Reply