És hora de tronar a casa

YouTube Preview Image

“… I tot i que el mes entrant pensaré ja en fotre el camp, ara em moro per tornar; el sotrac damunt la via marca el ritme perquè
content, enfilo les escales del tren, és hora de tornar a casa. Content vull retrobar-me amb la meva gent i veure’ls iguals però diferents…”

Amb aquesta banda sonora començaré el retorn a casa. És impossible fer un balanç de tot. Masses anècdotes, masses sensacions, masses persones conegudes, masses converses, masses experiències, masses sabors, masses olors, masses soses per ser explicades amb simples paraules…

Així que simplement donaré les gràcies. Donaré les gràcies a tothom que ho han fet possible, donaré les gràcies a totes les persones que he conegut, especialment amb les qui he compartint llargues estones en dies freds de Dalian però també aquells viatgers que m’ha explicat històries de països llunyans als vespres en la sala comuna d’un hostal. Donaré les gràcies a la gent que des de lluny d’he preocupat per mi. Donaré les gràcies a totes les persones que m’han anat seguint al meu blog, especialment li donaria les gràcies a algú a qui per desgràcia no els hi podré donar, però que els hi donaria per moltes més coses i no només que això.

El què té dir “Hola” a algú, significa que primer has tingut de dir “adéu” a algú. “L’adéu” ja va ser dit, tot i que en algun cas va ser un “fins aviat”, així que ara toca tornar a dir “Hola”. Tornar dir “Hola amics” “Hola família”, o tornar a dir el mateix que vaig dir al primer dia d’aquest bloc “Hola món”.2 Responses to “És hora de tronar a casa”

 1.   Ares Says:

  Guillem, malgrat hagis tornat a casa, ara he descobert el teu blog gràcies a Stic.cat i he de dir que ja mateix me l’anoto per anar preparant el viatge per Àsia. Espero que no desconectis del tot pq et pugui anar fent preguntes d’aquest gran país.
  Zai jian!
  ARes
  Fuet-i-Mate

 2.   ysland Says:

  您好 Ares,

  Doncs qualsevol cosa que vulguis preguntar estaré encantat de respondre-la (si puc). Realment et recomano molt un viatge per Xina, això sí, omple’t de paciència i buida’t de manies… hahaha

  再见!

Leave a Reply