Presentació

Benvolgut lector,

Desconec per quin motiu has arribat aquí, ni què esperes trobar-hi. Això és simplement un blog, bé, si més no ho intenta ser, d’un noi normal que te una vida normal i que em 23 anys, després d’haver acabat la carrera en Biotecnologia, ha decidit marxar uns mesos a Xina.

No esperis trobar-hi gran literatura, ni tampoc històries apassionants plenes de gestes dignes de la pròpia mitologia grega, no. La meva vida és normal, em passen coses normals i explicaré coses normals de manera normal. Ara bé, la gràcia és que estic a Xina, i aquí com ja vaig comentar en una entrada fa un temps, les coses normals poden no ser tant normals a la meva estimada Catalunya.

Així doncs, el què trobaràs aquí, seran breus històries, anècdotes, descripcions de llocs, reflexions personals o qualsevol cosa que em passi pel cap…. La idea és que et distreguis, que durant els breus minuts que tardaràs a llegir cada entrada puguis desconnectar de la rutina, deixar fluir la imaginació i sentir-te com si fossis a Xina.

 

Siguis qui siguis, ens coneixem o no, t’ofereixo a través d’aquest bloc a compartir instants de vida, sensacions i experiències.

Benvingut!

 

(Perquè no et desorientis al llegir amb les dates: Hi han 2 parts força diferenciades. Estiu 2011 on vaig estar estudiant a Pequin, a la BLCU i posteriorment un viatget per l’est de la Xina mitjançant motxilla i tren. La segona part, a partir del setembre de 2012 on he marxat a estudiar xinès a Dalian, una ciutat dle nord-est de la Xina.)One Response to “Presentació”

  1.   Anna Vila MArtí Says:

    Hola Guillem, espero poder-te seguir i que tot et vagi molt bé. Aquí et trobem a faltar!!!! Una abraçada!!!!

Leave a Reply